Esteu aquí

Qui som

Centre Ocupacional Sínia

El Centre Ocupacional Sínia és un servei que depèn de la Generalitat de Catalunya destinat a l'atenció de persones amb discapacitat física en edat laboral, que han acabat el seu corresponent període de formació i degut al seu grau de necessitat de suport, difícilment poden incorporar-se al món laboral.

L’objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones ateses afavorint la seva autonomia i oferir projectes per desenvolupar les seves inquietuds. La missió és oferir una alternativa innovadora als serveis de teràpia ocupacional potenciant la relació amb l’entorn.

Vetllem perquè les persones usuaris/es del C.O. Sínia siguin una part més del teixit social i veïnal del Gòtic. El C.O. Sínia i totes les persones que en formen part tenen la voluntat d’arrelar al territori i construir lligams humans amb l’entorn  a través de diferents accions com la dinamització d’ activitats i actes oberts a tothom, l’organització de rutes socioculturals amb la participació d’alumnes i usuaris/es o la celebració de jornades específiques. 

En un barri malmès per l’especulació immobiliària i les conseqüències socials i econòmiques del turisme de masses nosaltres tenim la voluntat de posar en valor la comunitat, fomentar-ne la seva vida i que les portes del nostre Centre no siguin una barrera perquè som part del barri i el volem viu, popular i on les persones usuaris/es del Centre i l’equip professional siguin una part més del veïnat.

Qui som?